5a Ruta de les Fonts i 5è Concurs fotogràfic amb mòbil

Donat el Nou Pla d’Obertura de la Generalitat posposem la data de la V Ruta de les  Fonts Solidària pel proper diumenge 13 de desembre, perquè les penyes de fora del municipi de Barcelona també puguin participar, ja que fins el dia 7 de desembre seguirà la restricció municipal els caps de setmana.

Per altre banda informar que a partir del dia 23 les penyes podran obrir amb les mateixes seguretats sanitàries: mascareta, gel hidroalcohòlic, registre i pressa de temperatura dels assistents i aforament limitat al 33%.

La Federació Barcelonès Est organitza per al diumenge 13 de desembre la 5a Ruta de les Fonts i 5è Concurs fotogràfic amb mòbil. Es tracta d’un recorregut a peu d’11,1 km per Barcelona, visitant dues de les 17 fonts de l’anomenat model Canaletes que hi ha a la Ciutat.

Aquest any la sortida es farà des de la Font de Canaletes del Camp Nou i arribada a la Seu Social de la Federació. La sortida es realitzarà en grups de 6, cada 10 minuts i ús de mascareta obligatòria. *Depenent de les restriccions d’aquest dia, tindrem possibilitat dels habituals avituallaments, foto a Canaletes amb la Champions i prendre un refresc a l’arribada a Ramon Albó.

La inscripció serà gratuïta, amb un welcomepak de regal a l’arribada a la Seu de la Federació.

La Federació farà una donació de 20€ per persona inscrita a la caminada, a la Gran Recapte d’Aliments organitzada pel Banc d’Aliments.

KM 0

08:45h Trobada a la Font de Canaletes del Camp Nou

Fotografia de grup amb la Copa de la Champions i la font.

És imprescindible portar mascareta, una samarreta, qualsevol, del FC Barcelona; així mateix, és recomanable un calçat còmode.

Al mateix temps que es realitza la caminada, tindrà lloc el 5è Concurs fotogràfic amb mòbil, sempre en clau barcelonista. El guanyador per votació de les penyes, rebrà una samarreta del FC Barcelona a una de les dues jornades de la XIII Nit de les Penyes els dies 17 i 18 de desembre de mans del director de la zona Nord d’Aigües de Barcelona.

09 :00h Inici de la caminada, direcció Font de Canaletes a Les Rambles.

En tot moment per les voreres i respectant els passos de vianants i semàfors

Fotografia de grup amb la Copa de la Champions i la font.

*Primer avituallament a la PB Gamper al carrer Aribau amb Rosselló.

L’organització facilita aigua a tots els caminants. El que ho desitgi i pel seu compte pot prendre o menjar el que vulgui.

 *Segon avituallament a la PB Cor Culé al carrer Indústria amb Lepant.

L’organització facilita aigua a tots els caminants. El que ho desitgi i pel seu compte pot prendre o menjar el que vulgui.

KM 11,1

13:00h Arribada a la Seu de la Federació de Penyes del Barcelonès Est al carrer Ramon Albó, 7-13.

Entrega del welcomepack i refresc.

És important realitzar una preinscripció ja sigui per mail, telèfon o WhatsApp dels participants de cada Penya. S’haurà d’indicar el nom i cognoms de cada un, el DNI i la Penya.