Pagament quota socis/es – Pago cuota socios/as

Bon dia,
Desitgem que tant vosaltres com la vostra familia es trobi bé.
Sabem que el 2020 ha estat un any difícil i desitgem que aquest any 2021 sigui millor i ens puguem retrobar i poder gaudir dels partits i activitats com ho veniem fent fins ara.
Per tots aquells socis que facin efectiva la quota de l’any 2021 volem fer-vos un regal per tot el què hem viscut en aquests moments difícils. Si la quota la has pagat pel banc, el rebut es cobrarà el proper dilluns 11 de gener i pots passar per la Penya a recollir el teu regal.
Així doncs, a partir del dia 15 de gener ens agradaria que ens vinguessis a saludar-nos i poder donar-vos un petit detall que de ben segur li podreu treure profit en aquests moments que estem vivint. És una mascareta amb el logo de la Penya i els colors del Barça perquè la puguis lluir i al mateix temps que serveixi per cuidar-te.
Estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.
Bon any 2021
Atentament,

Buenos días, Deseamos que tanto vosotros como vuestra familia se encuentre bien. Sabemos que en 2020 ha sido un año difícil y deseamos que este año 2021 sea mejor y nos podamos reencontrar y poder disfrutar de los partidos y actividades como lo veníamos haciendo hasta ahora. Para todos aquellos socios que hagan efectiva la cuota del año 2021 queremos haceros un regalo por todo lo que hemos vivido en estos momentos difíciles. Si la cuota la has pagado por el banco, el recibo se cobrará el próximo lunes 11 de enero y puedes pasar por la Peña a recoger tu regalo. Así pues, a partir del día 15 de enero nos gustaría que nos vinieras a saludarnos y poder daros un pequeño detalle que seguro le puede sacar provecho en estos momentos que estamos viviendo. Es una mascarilla con el logo de la Peña y los colores del Barça para que la puedas lucir y al mismo tiempo que sirva para cuidarte. Estamos a su disposición para cualquier aclaración.

Buen año 2021

Atentamente,


Icono de Validado por la comunidad
Abrir en el Traductor de Google

Resultado web con enlaces de sitio


Traductor català / valencià – castellà / espanyol, anglès …

www.softcatala.org › traductor
Traductor automàtic català-castellà basat en la tecnologia Apertium. També ofereix traducció a l’anglès, francès, portuguès, occità (aranès) i aragonès.

Traductor Softcatalà

El Traductor Softcatalà és una aplicació mòbil que utilitza els …

Corrector ortogràfic i gramatical

Corrector ortogràfic i gramatical de català en línia basat en …

Resultados web


Traductor de Google

translate.google.com › …

El servei gratuït de Google tradueix de manera instantània paraules, frases i pàgines web entre el català i més de 100 idiomes.

Traductor – català-castellà, castellà-català … – El Punt Avui

www.elpuntavui.cat › diccionaris
Traductor multilingüe, llengua catalana, català-castellà, castellà-català, català– anglès i anglès-català.

Español – Catalán traductor | TRANSLATOR.EU

www.translator.eu › espanol › catalan › traductor

español – catalán traductor. en realidad podemos traducir del español a 44 idiomas. Texto de. español. Traducir a.

Valoración: 3,8 · ‎340 votos

Traductor de Google

translate.google.es › …

catalán. checkhistory. cebuano. checkhistory. checo. checkhistory. chichewa. checkhistory. chino. checkhistory. cingalés. checkhistory. coreano. checkhistory.

Traducción automática. Lengua catalana

llengua.gencat.cat › traduccio-automatica-en-linia

14 may 2019 — Traductor automático en línea de código abierto, catalán-castellano, … basados en Apertium, y ofrece traducciones entre catalán (general o …

Traductor Español Catalán online

www.etranslator.ro › traductor-espanol-catalan-online

Traductor Español Catalán online – traducir textos, documentos, oraciones, frases, páginas web. Traducir del Español. ES => CA. Traducción Catalán …

Traductor Catalán Español online

www.etranslator.ro › traductor-catalan-espanol-online

Traductor Catalán Español online – traducir textos, documentos, oraciones, frases, páginas web. Traducir del Catalán. CA => ES. Traducción Español …

Traductor Catalán – Babylon Software

traductor.babylon-software.com › catalan

Babylon, el proveedor líder mundial de soluciones de idiomas, pone a su disposición un traductor automático al Catalán para traducciones instantáneas de …